Crawford OH1042 overhead sectional door from ASSA ABLOY Entrance Systems logo

i

Næste generation af sektionsopdelte ledhejseporte

Den moderne, robuste og fleksible nye Crawford OH1042 fra ASSA ABLOY Entrance Systems er designet med henblik på at holde din virksomhed i bevægelse – til alle opgaver og i al slags vejr.

Denne robuste og attraktive sektionsopdelte ledhejseport giver dig det største antal valgmuligheder til de lavest mulige driftsomkostninger.

Design

Passer perfekt

Vi designer vores porte, så de passer perfekt til din branche, og vi er stolte over at levere hver del selv, så vi er sikre på den bedst tænkelige kvalitet. Fra udvikling af hængsler og håndtag til fremstilling og tilpasning af komplette portsystemer til levering af dele og service globalt og døgnet rundt.

Gå til hovedsiteKvalitet

Bygget til at være bedre

Hver enkelt del af Crawford OH1042 sektionsopdelt ledhejseport er bygget efter de højeste standarder. Kombinationen af forstærkede paneler, der holder til vindbelastning, samlinger, der er designet til bedre fordeling af vægten, og en klasse 3-certificering for vandtæthed, vindmodstand og luftgennemtrængelighed giver dig en port, som ser bedre ud og holder længere. Små innovationer, der gør en stor forskel for de bygninger, de beskytter. Ekstremt godt isoleret og med en innovativ brudt kuldebro giver dig større energibesparelser og holder din virksomhed i bevægelse – til alle opgaver og i al slags vejr.

Detaljer

Detaljer, der gør en forskel

Denne nye port er fuld af detaljer og funktioner, som er en tand bedre end andres. Vælg mellem ni udendørs standardfarver eller din egen fabriksmalede farve til både indersiden og ydersiden. Crawford OH1042 sektionsopdelt ledhejseport, der fås i forskellige størrelser og med med forskellige sektionstyper, vinduesudformninger, låse, håndtag og gangdøre, er perfekt egnet til ethvert industrielt behov.

Service

Bakket op af den bedst tænkelige service

Vores professionelle organisation af dygtige og erfarne teknikere hjælper dig hurtigt og effektivt, uanset hvor i verden du befinder dig. Vi tilbyder den bredeste dækning af service, reparation og præventiv vedligeholdelse på industriporte og dockingsystemer. Vores dygtige serviceteknikere har den rette ekspertise til at overvåge alt port- og docking-udstyr til forbedring af jeres ydelse og rentabilitet.

Få mere at vide om vores vedligeholdelses- og moderniseringstilbudDownload & kontakt

Downloads

Få mere at vide om vores tilbud på industriporte og dockingløsninger.

Kontakt

Kontaktoplysninger

Udfyld formularen til højre, eller kontakt os ved hjælp af nedenstående oplysninger. Vi kontakter dig derefter inden for meget kort tid.

ASSA ABLOY Entrance Systems Denmark A/S
Lupinvej 12 DK-9500 Hobro

Telefon:  (+45) 70 12 70 11
Fax:        (+45) 98 52 20 55

info.dk.aaes@assaabloy.com
www.assaabloyentrance.dk
www.assaabloyentrance.com