Crawford OH1042 overhead sectional door from ASSA ABLOY Entrance Systems logo

i

Lamellinosto-ovien uusi sukupolvi

ASSA ABLOY Entrance Systemsin uusi, moderni, vankkarakenteinen ja joustava Crawford OH1042 -lamellinosto-ovi on suunniteltu pitämään liiketoiminta käynnissä – kaikissa toiminnoissa ja sääolosuhteissa.

Tämä innovaatioita pursuava äärimmäisen hyvin eristetty kaunis lamellinostoovi tarjoaa todella suuren määrän vaihtoehtoja todella alhaisilla käyttökustannuksilla.

Muotoilu

Täydellinen sopivuus

Suunnittelemme ovet niin, että ne soveltuvat täydellisesti teollisuudenalasi tarpeisiin, ja toimitamme ylpeinä jokaisen osan itse voidaksemme taata parhaan mahdollisen laadun, lähtien saranoiden ja kahvojen kehittelystä täydellisten ovijärjestelmien tuotantoon ja asentamiseen sekä ympärivuorokautiseen osien toimitukseen sekä tukeen maailmanlaajuisesti.

Siirry pääsivustoonLaatu

Rakennettu paremmaksi

Tasaisesti kuormituksen jakavat lamelliliitokset, tuulenkestävät vahvistetut lamellit sekä luokan 3 vedenpitävyys, tuuulikuorman kestävyys ja ilman läpäisevyys ovat ominaisuuksia, jotka takaavat ulkoasultaan upean ja pitkäikäisen oven. On kyse pienistä innovaatioista, joilla on merkitystä rakennuksille, joita ne suojaavat. Oven äärimmäisen hyvä eristys ja kekseliäs kylmäsillan katkaisu takaa suuremman energiansäästön ja pitää liiketoiminnan käynnissä – kaikissa toiminnoissa ja sääolosuhteissa.

Yksityiskohdat

Yksityiskohdat, joilla on merkitystä

Valittavana on yhdeksän vakioväriä oven ulkopinnalle, tai tehdasmaalattuna oma värisävysi oven sisä- ja ulkopinnalle. Valittavana on yhdeksän vakioväriä ulkokäyttöön tai räätälöity väri sekä oven ulko- että sisäpuoleen. Koska Crawford OH1042 -lamellinosto-ovea on saatavana erikokoisina sekä varustettuna erilaisilla ikkuna-, lukko-, kahva- ja käyntiovivaihtoehdoilla, se soveltuu täydellisesti kaiken tyyppisiin teollisuuden tarpeisiin.

Huolto

Takuuvarmasti parhaat tukipalvelut

Ammattimainen pätevien ja kokeneiden huoltoasentajiemme organisaatio auttaa nopeasti ja tehokkaasti aina ja kaikkialla maailmassa. Tarjoamme todella kattavasti teollisuusovien ja kuormausjärjestelmien huoltoa, korjauksia sekä ennakoivaa kunnossapitoa. Pätevät huoltoasentajamme ovat ammattitaitoisia arvioimaan kaikkia ovi- ja kuormausjärjestelmiä yrityksesi toimintojen ja tuottavuuden parantamiseksi.

Lue lisää huolto- ja päivityspalveluistammeLadattavat materiaalit ja yhteystiedot

Ladattavat materiaalit

Lue lisää teollisuusovi- ja kuormausjärjestelmävalikoimastamme

Kontakt

Yhteystiedot

Täytä oikealla oleva lomake tai ota yhteyttä meihin käyttämällä alla olevia yhteystietoja. Vastaamme viestiisi mahdollisimman pikaisesti.

ASSA ABLOY Entrance Systems Finland Oy
Nimismiehenpelto 6
02770 Espoo

Puhelin: 010 386 9000
Fax: (09) 803 7393

asiakaspalvelu.fi@assaabloy.com
www.assaabloyentrance.fi
www.assaabloyentrance.com