Crawford OH1042 overhead sectional door from ASSA ABLOY Entrance Systems logo

i

De volgende generatie sectionale overheaddeuren

Modern, robuust en flexibel: de nieuwe Crawford OH1042 van ASSA ABLOY Entrance Systems is speciaal ontwikkeld om uw bedrijf in beweging te houden – voor alle taken en onder alle weersomstandigheden. Met talloze vernieuwingen en een formidabele isolatie biedt deze oersterke, aantrekkelijke sectionale overheaddeur een enorm aantal opties en de laagst mogelijke bedrijfskosten.

Design

Altijd een passende oplossing

We ontwikkelen deuren die perfect bij uw bedrijf passen. Daarbij vervaardigen we elk onderdeel zelf om optimale kwaliteit te garanderen. Van de ontwikkeling van scharnieren en handgrepen, de productie en assemblage van complete deursystemen tot aan de 24-uurs levering van onderdelen en wereldwijde service.

Naar de hoofdpaginaKwaliteit

Ontwikkeld voor perfectie

Ieder afzonderlijk onderdeel van de Crawford OH1042 sectionale overheaddeur wordt volgens de strengste normen vervaardigd. Dankzij de combinatie van speciale verbindingen voor een betere spreiding van de windbelasting, extra versterkte windbestendige panelen en gecertificeerde klasse 3 bij windbestendigheid, water- en luchtdichtheid levert deze deur met een prachtig design duurzame topprestaties. Kleine innovaties maken zo een enorm verschil voor de gebouwen die ze beschermen. We noemen de uitstekende isolatie en de innovatieve onderbroken koudebrug. Dit levert u een enorme energiebesparing op en houdt uw bedrijf in beweging – voor alle taken en onder alle weersomstandigheden.

Details

Details waar u wat aan hebt

Deze nieuwe deur beschikt over talloze details en functies die hem beter maken dan alle andere. Keuze uit negen standaard kleuren of uw eigen huiskleur, zowel op de binnen- als de buitenkant. Verkrijgbaar met verschillende afmetingen, panelen, raamaanbrengingen, sloten, handgrepen en loopdeuren. De Crawford OH1042 sectionale overheaddeur past perfect in elke bedrijfsomgeving.

Service

Ondersteund door optimale service

Onze professionele organisatie met ervaren engineers kunnen u snel en efficiënt van dienst zijn, waar ter wereld u zich ook bevindt. We bieden een compleet pakket van service, reparatie en preventief onderhoud voor uw industriële deuren en laad- en lossystemen. Onze engineers kunnen al uw deuren en laad- en lossystemen monitoren om uw operationele prestaties en uw rendement te verhogen.

Meer informatie over ons aanbod voor Onderhoud & ModerniseringDownload & Contact

Downloads

Meer informatie over ons industriële deuren en laad- en lossystemen

Contact

Contactinformatie

Vul gewoon het formulier rechts in, of verstrek ons de onderstaande informatie. We nemen in dat geval op korte termijn contact met u op.

ASSA ABLOY Entrance Systems

Kelvinstraat 9
P.O. Box 159
1700 AD Heerhugowaard
Netherlands

Tel +31 88 0259 5500
info.nl.aaes@assaabloy.com
www.assaabloyentrance.nl
www.assaabloyentrance.com