Crawford OH1042 overhead sectional door from ASSA ABLOY Entrance Systems logo

i

Neste generasjons leddheiseporter

Nye Crawford OH1042 fra ASSA ABLOY Entrance Systems er moderne, robust og fleksibel, og den er utviklet for å holde din virksomhet i gang, uansett oppgaver og omgivelser.

Denne robuste, isolerte og attraktive leddheiseporten er fylt av innovasjon for å gi deg den beste driften til den aller rimeligste driftskostnaden.

Design

Den perfekte formen

Vi designer portene selv for at de skal passe perfekt til dine behov, og vi er stolte over å kunne levere hver eneste del i den aller beste kvaliteten, fra utviklingen av hengsler og håndtak, produksjon og installering av komplette systemer til global service og deleleveranser døgnet rundt.

Gå til hovedsidenKvalitet

Bygd for å være bedre

Hver eneste del av Crawford OH1042 leddheiseporten er bygd etter den høyeste standarden. Kombinasjonen av skjøter som fordeler lasten bedre, vindmotstandsdyktige paneler og en klasse 3-sertifisering for vanntetthet, vindbelastning og luftgjennomtrenging, gir deg en port som ser bedre ut og som holder lenger. Små innovasjoner gjør store forskjeller for bygningen de beskytter. Porten har en enestående isolering og gir deg et godt skille mellom varm og kald luft som bidrar til å holde energiforbruket nede og driften igang uansett forhold.

Detaljer

Detaljene utgjør forskjellen

Denne nye porten er full av detaljer og funksjoner som gjør den mye bedre enn de andre. Velg mellom ni standard utendørsfarger, eller velg din egen fabrikksmalte farge for både inn- og utsiden. Tilgjengelig i forskjellige størrelser, og med ulike paneler, vinduskonfigurasjoner, låser, håndtak og gangdører; Crawford OH1042 leddheiseport er det perfekte valget for ethvert behov.

Service

Med den beste servicen i ryggen

Vår profesjonelle organisasjon og våre erfarne og dyktige teknikere kan hjelpe deg raskt og effektivt, uansett hvor du er. Vi tilbyr den bredeste servicen og forebyggende vedlikehold av industriporter og lastesystemer. Våre erfarne teknikere har den rette kunnskapen for å håndtere alt port- og lasteutstyr for å bedre driftsytelsen og lønnsomheten.

Lær mer om vårt vedlikeholds- og moderniseringstilbudNedlasting og kontakt

Nedlastinger

Lær mer om våre industriporter og lastesystemer

Kontakt

Kontaktinformasjon

Fyll ut skjemaet til høyre, eller kontakt oss via informasjonen nedenfor så tar vi kontakt med deg så snart som mulig.

ASSA ABLOY Entrance Systems Norway AS
Strømsveien 179,  Postboks 96 ALNABRU
0614 OSLO

Telefon:   22 65 54 50
Fax:        22 64 87 75

info.no@assaabloy.com
www.assaabloyentrance.no
www.assaabloyentrance.com