Crawford OH1042 overhead sectional door from ASSA ABLOY Entrance Systems logo

i

Nästa generations takskjutportar

Nya Crawford OH1042 från ASSA ABLOY Entrance Systems är modern, robust och flexibel och är utformad för att hålla din verksamhet igång – med alla utmaningar och i alla väder. Den här kraftfulla och attraktiva takskjutporten är full av nyheter, fantastiskt välisolerad och ger dig flest valmöjligheter till lägsta möjliga driftskostnad.

Konstruktion

Passar perfekt

Vi designar våra portar så att de passar perfekt för din bransch, och vi är stolta över att leverera alla delar själva för att säkerställa högsta möjliga kvalitet. Vi gör allt från att utveckla gångjärn och handtag till att tillverka och montera kompletta portsystem. Dessutom erbjuder vi dygnet-runt-leverans av reservdelar samt service i hela världen.

Gå till huvudwebbplatsenKvalitet

Byggd för att vara bättre

Alla delar i Crawford OH1042 takskjutport är byggda enligt de strängaste normer. Kombinationen av profilskarvar som är utformade för bättre lastfördelning, vindtåliga förstärkta paneler och en klass 3-certifiering för vattentäthet, vindlast och lufttäthet ger dig en port som ser bättre ut och har bättre livslängd. Små innovationer som gör stor skillnad för de byggnader de skyddar. Den är extremt välisolerad och har en innovativ bruten kylbrygga vilket ger större energibesparingar och håller din verksamhet igång – med alla utmaningar och i alla väder.

Detaljer

Detaljer som gör skillnad

Den här nya porten är full av detaljer och funktioner som gör den lite bättre än konkurrenterna. Välj mellan nio standardfärger för utomhusbruk, eller din egen fabrikslackade färg för både insidan och utsidan. Med olika storlekar, olika paneler, fönsterkonfigurationer, lås, handtag och gångdörrar passar Crawford OH1042 takskjutport perfekt för alla slags industribehov.

Service

Med stöd av den bästa servicen

Vår professionella organisation med skickliga och erfarna tekniker hjälper dig snabbt och effektivt, oavsett var i världen du befinner dig. Vi erbjuder det bredaste utbudet av service, reparationer och förebyggande underhåll för dina industriportar och dockningssystem. Våra skickliga tekniker har rätt kunskap för att övervaka all port- och dockningsutrustning för förbättrad driftsprestanda och lönsamhet.

Mer information om vårt underhålls- och moderniseringserbjudandeLadda ned och kontakta

Nedladdningar

Läs mer om vårt erbjudande för industriportar och dockningslösningar

Kontakt

Kontaktuppgifter

Fyll bara i formuläret till höger eller kontakta oss med hjälp av informationen nedan så återkommer vi till dig inom kort.

ASSA ABLOY Entrance Systems
Box 5087, 426 05 Västra Frölunda
Sverige

Tel 010 – 47 47 120
Fax 031 – 29 35 19

info.se.aaes@assaabloy.com
www.assaabloyentrance.se
www.assaabloyentrance.com